Redovisningsbyrå Sundbyberg

Redovisningsbyrå Sundbyberg

Har ni ett företag och söker efter en redovisningsbyrå i Sundbyberg som kan ta hand om redovisningen för ert företag? Vi på ABK Ekonomitjänst AB finns i Sundbyberg och kan sköta er redovisning. Våra tjänster för redovisning ger ert företag ordning och reda i era finanser. För oss är begrepp som förtroende och kvalitet viktiga. Därför arbetar vi aktivt för att förtjäna alla våra kunders förtroende för vår kunskap och kompetens.

ABK Ekonomitjänst arbetar alltid enligt God redovisningssed och följer alla lagar och regler som gäller för all slags redovisning enligt Bolagsverket, Skatteverket och andra myndigheter. I stort sett gäller det att redovisningen för alla företag, ska ge en rättvis bild av ekonomin och alla händelser gällande ekonomin i ett företag.

Anlita redovisningsbyrå i Sundbyberg

Alla framgångsrika företag behöver ha en god ordning på sin ekonomi. Det ger förutsättningar för tillväxt. Med en rättvis redovisning och bokföring ser ni om och när ni kan göra investeringar eller expandera. Och med en god ordning och bokföring av era finanser, ser ni lätt vilka onödiga kostnader som ni eventuellt har – och kan åtgärda dem, anställa fler och förbättra ert företag. Det får ni när ni har full kontroll på er ekonomi, vilket vi hjälper er med.

Anlitar ni oss kan vi också ge er goda råd och tips som gör ert företag ännu mer framgångsrikt. Med oss som er redovisningsbyrå i Sundbyberg kommer ni att kunna fokusera på det som just ni är bra på; att driva företag och sälja mer. Med oss som er redovisningsbyrå i Sundbyberg behöver ni inte tänka på redovisningen, betalning av skatter, moms eller löner. Vi kan ta hand om allt det åt er.

Erbjuder flera breda tjänster inom ekonomi

Behöver ni det kan vi även ta hand om utbetalning av era löner. Att betala ut löner, medför en hel del kunskaper om hur man räknar ut semesterlöner, betalar ut sjukersättningar, skatter och arbetsgivaravgifter med mera.

Anlitar ni oss som er redovisningsbyrå i Sundbyberg, så ser vi till så att ni har en redovisning som inger förtroende för ert företag. Alla som arbetar på ABK Ekonomitjänst AB är högutbildade ekonomer och vi vill gärna hålla en nära relation till alla våra kunder. Vi är anslutna till FAR som är en branschorganisation för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivning, löner och specialister inom företagsekonomi och vi är engagerade ekonomer som du kommer att märka, så engagerar vi oss gärna i ert företag och hur er ekonomiska administration kan förbättras och förenklas så att ni kan fokusera på det som är kärnverksamheten i ert företag.

ABK Ekonomitjänst har funnits ända sedan 1995, och under årens lopp har vi fått stor förståelse för de villkor som företagen har att arbeta med. Fler tjänster som vi erbjuder förutom redovisning i Solna, är även bokföring, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar, löner, budget och mycket annat. Ni är välkomna att ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda er. Berätta också gärna vad ni behöver hjälp med, så kan vi säkert hjälpa er.