Redovisningsbyrå Östermalm

Anlita redovisningsbyrå på Östermalm

Finns ert företag på Östermalm? Kanske driver ni ett aktiebolag, enskild firma, kommanditbolag eller har ni en bostadsrättsförening på Östermalm? ABK Ekonomitjänst AB finns på Östermalm och här erbjuder vi kvalitativa tjänster för redovisning, bokföring, deklarationer och hjälp och stöd vid bolagsbildningar, hantering av löner och andra breda tjänster för ekonomisk administration för företag på Östermalm. Vi är helt enkelt ert företags redovisningsbyrå på Östermalm.

Som redovisningsbyrå på Östermalm kan vi hålla ordning och reda på ert företags ekonomifunktion. Om ni vill det kan vi sköta er bokföring och göra er redovisning som alla företag måste hålla sig med. Med våra tjänster kan ni följa utvecklingen i er ekonomi i ert företag. Ni kommer att kunna ha kontrollen över resultat och ställning varje månad, se när era fakturor blir betalda, vilka intäkter ni har och vilka kostnader som ni har.

Anlita din redovisningsbyrå på Östermalm

Alla framgångsrika företag behöver ha ordning på sin ekonomi, så att ni vet när ni kan växa, vilka satsningar som har gett ökade intäkter, eller vilka poster som slukar vinsten i ert företag. Med rätt redovisning kan ni se vilka åtgärder som krävs för att företagets ekonomi ska växa och när ni kan utöka verksamheten. Det är först med en god ordning på er ekonomi som ni vet när det är dags att anställa fler, eller när det är dags att investera.

Vårt arbete som er redovisningsbyrå sker alltid i enlighet med God redovisningssed och alla lagar och regler för redovisning. Det innebär också att vi arbetar enligt alla lagens krav på uppställningsformer, och upplysningar som ska vara med i alla årsredovisningar.

Anlita oss som er redovisningsbyrå i Östermalm!

Vi ser till så att ni har en perfekt redovisning som ger era kunder förtroende för ert företag. ABK Ekonomitjänst AB har anställda ekonomer som gärna håller en nära relation med våra kunder. Vårt företag är medlem i FAR som är en branschorganisation för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivning, löner och specialister inom företagsekonomi. För oss är begrepp som förtroende och kvalitet viktiga. Därför arbetar vi aktivt för alla våra kunder och vill ge dem förtroendet för vår kunskap och kompetens. ABK Ekonomitjänst har funnits ända sedan 1995, och har under årens lopp fått stor förståelse för de villkor som företagen har att arbeta med.

Fler tjänster som vi erbjuder förutom redovisning i Östermalm, är även bokföring, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar, löner, budget och mycket annat. Ni är välkomna att ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda er. Berätta också gärna vad ni behöver hjälp med, så kan vi säkert hjälpa er.